Een recept voor de liefde

Men neme:

Een grote portie verliefdheid tot over de oren.
Die pocheren we een tijdje tot we geen kriebels in de buik meer horen
Af en toe voegen we een scheut toe met flinke aanvaringen
Au bain marie laten koken en intussen luisteren naar elkaar’s verklaringen
Want om het leuk te houden kan een relatie nooit zonder
En zonder begrip voor elkaar krijg je op den duur gedonder
Vooral op gezette tijden een flinke scheut in de vorm van een compliment
Zorgt dat je de belangrijkste blijft zowordt ’t geen sleur want geloof me, alles went
Een heel waardevol ingrediënt is oneindig veel wederzijds vertrouwen en respect
Want bouwen op elkaar moet kunnen zonder dat je er een woord over rept
Kilo’s steun gemarineerd in een ruime hoeveelheid zorgzaamheid
Maakt weliswaar dat de verliefdheid langzaam slijt
Maar daarvoor in de plaats groeit dan iets dat we liefde kunnen noemen
En daarmee bedoel ik dan na een misstap nìet de veelgeroemde bloemen
Als je je tot zover precies aan deze voorschriften houdt
Vraag je je nooit af: ”Waarom ben ik in ’s hemelsnaam met díe partner getrouwd?”
Laat het geheel lang marineren in vele, vele kussen
En ciceleer het met liefkozingen en doe er ook af en toe flink wat omarmingen tussen
Vergeet niet regelmatig flink te sauteren met goede seks
Dat houdt het spannend, schept een goede band en word je zeker geen ex
Blijf altijd goede vriendjes maar het allerbelangrijkste en ook moeilijkste in een relatie
Is elkaar te nemen zoals je bent, dus dat heet acceptatie!
En als je deze ingrediënten in juliënne snijdt en toebereid
Blijven jullie gelukkig en heb ik met behulp van dit recept mijn doel bereikt

Zeer slechtSlechtRuim onvoldoendeOnvoldoendeTwijfelachtigVoldoendeRuim voldoendeGoedZeer goedUitstekend Beoordeling: 8,00 Stemmen: 3

Laat wat van je horen

*

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten